20 Şubat 2015 Cuma

Kadınlarla Tanışma Yöntemleri

KIZLA TANIŞMA TEKNİKLERİ

Hayatımızda zor görünen bir çok şeyin aslında basit uygulama kuralları vardır. Kadınlarla tanışma yöntemimi olur demeyin. Elbette olur. Bazı kadınların yanına yaklaşarak, ‘’sizinle tanışmak istiyorum, tanışabilir miyiz?’’ dediğiniz, kafanıza bir şey yeme olasılığınız yüksektir. Bazı kadınlar ise, sizin sorunuza gülümseyecek ve eğer sizden hoşlanmışsa, tanışmanız için izin vereceklerdir.

Kadınlar hayatımızın her anında her yerde bizlerle birlikteler. Ofiste, otobüste, yabancı dil kursunda, kafede, yemekte. Her yerde kadınlarla iç içeyiz. Bu durumlarda gördüğümüz kadından etkilenip, elimiz ayağımız birbirine dolaşacaktır.

Sizlerle paylaşacağım yöntemlerle, eliniz ayağınız birbirinize dolaşmadan, strese girmeden, panik yapmadan karşınızda olan güzel kadınla rahatça tanışabileceksiniz. Verdiğimiz tüyolar yüzde yüz başarıya götürecek değildir.

Her şeyi yapabilirsiniz, deneyim sahibi olabilirsiniz. Karşı taraf sizden etkilenmezse, sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. O yüzden olaylar içinde kendinizden emin olarak, sohbetinizi devam ettirin.

Örneğin; bir yabancı dil kursuna gidiyorsunuz. Ve sınıfınızdaki bayandan hoşlanmaya başladınız. Lütfen rica edeceğim, Karşısına oturup, suratına aval aval bakmayın. Kim olursa olsun, böyle bir görüntü onu rahatsız edecektir.

Ders anında yanına oturabilir, derste yardım isteyebilir. Molalarda ise, onunla dersler hakkında konularak sohbetinizi ilerletebilirsiniz. Böyle yerlerde tanışmak daha kolay olacaktır. Herkesin ortak bir amacı olduğu için orada olduğundan, sohbet etmenizde buna imkan sağlayacaktır.

Kurs çıkışı bir şeyler içmeye davet edebilir, ya da derse girmeden önce ona bir kahve ısmarlayabilirsiniz.  Zaman içerisinde size ısınmasını sağlayacak ve sağlıklı adımlar tanışma evresini başarıyla geçmiş olacaksınız.

En yakın kız arkadaşınızın, bir arkadaşını görüp beğendiniz. Tanışmak için heyecanlanıyorsunuz. Öncelikle sakin olun ve kız arkadaşınızdan, arkadaşı ile ilgili tüyolar vermesini rica edin. Kendisini beğendiğinizi ve tanışmak istediğinizi söylediğinizde, kız arkadaşınız ikiniz arasında mutlaka çöp çatanlık yapacaktır.

Kızlar her zaman, kız arkadaşlarını güvenilir insanlarla tanıştırmak ve hep birlikte bir ortam oluşturmak isterler. Bu yüzden kız arkadaşınızdan, size bu konuda yardımcı olması demek, karşı taraf için ön yargı oluşturmayacaktır. O da arkadaşının isteği ile sizinle tanışacaktır.

Eğer üçünüz bir araya gelirseniz ilk görüşme de sohbet güzel ve akıcı olacak, sizde karşı tarafı gözlemleyebileceksiniz. Unutmayın ki, karşı tarafta da sizi gözlemliyor.

İş çıkışı ya da arkadaşlarla birlikte her zaman gittiğiniz bir cafe ya da restaurant mutlaka vardır. Orada beğendiğiniz bir bayan ile nasıl tanışacaksınız?  Yanına gidip tanışmak isteyebilirsiniz fakat bu bilindik bir ortamda bir kasılmanıza yol açabilir.

Eğer mekandaki garsonu tanıyorsanız, ondan yardım isteyebilirsiniz. Kızın masasına bir şeyler gönderip, size baktığında gülümseyerek cevaplayabilirsiniz. Ya da masasının yanından geçerken, yanlışlıkla masasına çarparak, tanışma ortamı yaratabilirsiniz. Eğer masaya çarptığınızda canınız yanmış gibi yaparsanız, sizinle ilgilenecektir.

Siz de ilgisinden dolayı teşekkür ederek, kendinizi tanıtabilir ve sohbet ortamını oluşturabilirsiniz. Gördünüz mü ne kadar kolay.

Kursa gitmiyorsunuz, dışarıda pek fazla takılmıyorsunuz, en yakın kız arkadaşınızın da arkadaşlarıyla aranız pek iyi değil. O zaman bir bayanla nasıl tanışabilirsiniz? Elbetteki, bütün dünyanın kullandığı, her daim elinizin altında olan internet ile. Beğendiğiniz bir bayana direk mesaj atmanız belki karşı tarafı rahatsız edebilir. Ama farklı yollar için size minik tüyolar vereceğim.

Öncelikle nerelere, hangi gruplara üye olduğunu bulmanız gerekiyor. Siz de bu gruplara ya da sayfalara üye olmalısınız.

Yaptığınız paylaşımlarla onu etkileyebilmeli  ya da onun yaptığı paylaşımlara güzel yorumlar yaparak, kendisini etkiyebilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram hesaplarını kullanarak, beğendiniz kızın sizinle iletişim kurmasını sağlamak sizin elinizde. Öncelikle onun nelerden hoşlandığını keşfetmeniz gerekiyor.

Bir kitap kurdu ise, kitaplar hakkında yorum yapabilirsiniz. Gezmeyi seviyorsa, mekan bilgisi öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu süreç tamamen sizin önsezileriniz de daha kuvvetli hale gelecek ve kızla tanışacaksınız. Bizden söylemesi.

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.





Benzer Konular:

Kızla İlk Buluşma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder