9 Aralık 2013 Pazartesi

Kızla Konuşulacak Konular ve Kızla Sevgili Olma

Kızla Konuşulacak Konular Nelerdir?

kızla nasıl konuşulur

Bu makalede kızla konuşulacak konular ve kızla sevgili olma konuları hakkında daha önce hiç duymadığın bilgiler vereceğim. 

Erkeklerin neredeyse tamamı güzel bir kızla baş başa kaldığında;

"Kızla ne konuşacağım?"

"Kıza ne söyleyeceğim?" 

Diye kara kara düşünmeye başlar. Peki gerçekten kızla konuşulacak konular bulmak ve ilerleyen zamanda da konuştuğun kızla sevgili olmak bu kadar zor mu?

Şu an söyleyeceğime gerçekten inanamayacaksınız ve aranızda bu söyleyeceğimi inkar edenleriniz olacak.

"Aslında kıza ne söylediğinizin hiç bir önemi yok." 

Eğer gerçekten çekici, karizmatik bir erkekseniz ne söylerseniz söyleyin karşınızdaki kız sizden etkilenecektir. Tabi ki saçmalamadığınız sürece...

Söyleyeceklerinizin bir önemi yok dedik fakat bunun da bir sınırı var. Eğer siz kıza aptalca espriler yaparsanız ya da daha ilk dakikadan itibaren çok güzelsin, harikasın, çok seksisin gibi iltifatları arka arkaya sıralarsanız kızla sevgili olma şansınız sıfıra inecektir.

Sevgili olmak istediğiniz kızla önünüzde duran tuzluk hakkında bile sohbet edebilirsiniz. Fakat tabi ki bunu yapabilmek için kitap okuyan, bilgi seviyesi yüksek bir erkek olmalısınız. 

Bu kadar basit bir konuyu bile çok etkileyici bir şekilde anlatabilir, yeri geldiğinde tuzluğun bulunuşu hakkında bilgiler verebilir böylece ortamda ve kızın gözünde kendinize değer katabilirsiniz.

Merak etmeyin "kızla konuşulacak konular" hakkında da size örnekler vereceğim ve kolay bir şekilde kızla sevgili olma aşamasına gelebilmeniz için size yardımcı olacak bilgilerden bahsedeceğim. 

Hazırsan başlayalım!

Sohbetin başlangıcında kızla güncel ve popüler konular hakkında konuşmanız işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Çünkü hem sizin hem de kızın rahatça konuşabileceği ve ikinizin de bilgi sahibi olduğu konular hakkında konuşmak iki tarafın da sohbete kolayca katılımını sağlar.

Popüler müzik gruplarından, danstan, sanattan, kitaplardan ve televizyon programlarından bahsederek kızla konuşulacak eğlenceli konular yaratabilir, kızı sohbete dahil edebilirsiniz. 

Sohbet ilerledikten sonra da ilişkiler konusundan konuşabilir, kızın eski ilişkilerini öğrenip kız hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Ayrıca kız kendi ilişkilerinden konuşmaya başladıkça kendini size daha da yakın hissetmeye başlayacaktır. Çünkü ilişkiler özeldir ve bir kız kendini, özel hayatını size açarken bulduğunda gerçekten size önem verdiğine ikna olacaktır.

Unutmamalısınız ki insanlar önem verdikleri insanlarla bu tür özel konuları konuşur, başlangıçta kız için yeterince önemli olmasanız bile kız bu konuları seninle paylaştıkça aslında sana ne kadar değer verdiğini anlayacaktır ve tavırları da bu yönde değişecektir.

Fakat burada da ince bir ayrıntı önemlidir. 

Nedir bu kızla sevgili olma yolunda bizi ileriye taşıyacak ayrıntı?

Kızın eski erkek arkadaşlarını dinlerken kız sanki kız arkadaşıyla konuşuyor gibi hissetmemelidir. 

Kızı dinlerken aynı zamanda da beden diliniz ve ses tonunuzla kendi erkeksi, seksi özelliklerinizi kıza yansıtmalısınız. 

Yani kız sizinle ilişkiler konusunda konuşurken tutup da şu anki erkek arkadaşını anlatmamalı çünkü bu sizi sevgili veya sevgili adayı olarak görmediğini gösterir.

Tavırlarınızla öyle erkeksi, öyle seksi bir enerji yaymalısınız ki kız, erkek arkadaşı olsa bile bunu size anlatmamalı ve bunu sizden gizlemek istemeli. 

Kızın eski ilişkilerini rahatça dinleyebilirsiniz fakat bu konuda fazla yorum yapmamaya özen gösterin. 

Kızı dikkatlice dinlemeniz yeterlidir çünkü kızlar eski ilişkilerini anlatıyorsa büyük ihtimalle eski sevgilisiyle problemler yaşamıştır ve bu yüzden ondan ayrılmıştır.

Kız eski sevgilileriyle olan ilişki problemlerini anlatırken kızın tarafında olun ve kızı onaylayın. 

Kendisinin bu konuda haklı olduğunu söyleyin, fakat kıza ikide bir de haklısın, çok haklısın, kesinlikle haklısın demeyin.

Sonuç olarak kızla konuşulacak konular bulmak sandığınız kadar zor değil, her şeyden konuşma konusu çıkarabilir, oldukça basit şeyler üzerinden kıza kaliteli bilgiler verebilirsiniz. 

Yukarıda bahsettiğimiz gibi tuzluğun tarihinden, dünya üzerindeki tuzluk tasarımlarından hatta tuz çeşitlerinden bile bahsedebilirsiniz.

Tanıştığın her kadını sevgilin olarak kendi bağlamanın sırrını merak ediyor musun?

Şimdi seninle paylaşacağım sırla, kadınları etkileme becerin yüzde yüz ilerleyecek. Bir uzman tarafından verilen bu eğitim, yüzlerce erkeğin hayatını değiştirdi. 

7 yıldır kadın psikolojisini incelemiş ve hayatını erkeklerin yaşam tarzını daha kaliteli hale getirmeye adamış bir usta, şimdi özel eğitimiyle Türkiye'de. 

Avrupa'nın bir çok kentinde eğitim vermiş ve insanların hayatını değiştirmiş bir insan... 

Türk kültürüne tamamen uyarlamış olduğu sistemiyle, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde eğitime başladı. 

Bu değişimin bir parçası olmak için, aşağıda vereceğim linke tıklaman yeterlidir.

VIP Kadınları Etkileme Eğitimi

Kızla sevgili olma yolunda emin adımlarla ilerlemek için kızla bolca sohbet etmeli ve kızı kendinize alıştırmalısınız. 

Tabi ki kızla sevgili olma aşamasına gelebilmek için de kızla konuşulacak konular hakkında geniş bir bilgiye sahip olmak işinizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.




 Benzer Konular: