17 Kasım 2013 Pazar

Bir Kızın Benden Hoşlandığını Nasıl Anlarım?

kızın hoşlandığını anlamak
Erkeklerin kafasında durmadan dönen iki soru vardır: 

"Acaba hoşlandığım kız da benden hoşlanıyor mu?" 

" Acaba karşımdaki kız şu anda ne hissediyor, benimle ilgileniyor mu, beni arzuluyor mu?"

Bunları anlamanın çok zor olduğunu, hatta bunu hiçbir şekilde bilemeyeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz fakat durum hiç de sandığınız gibi değil.

Kadınların vücut dilleri ve tavırları, onların sizle ilgili neler düşündüğü, neler hissettiği ile ilgili önemli bilgiler verir. 

Burada önemli olan, kadınlar ilgi sinyallerini verirken sizin bu sinyalleri okuyup okuyamadığınızdır?

İşte, bu ilgi işaretlerini okuyabilmeye başladığınızda kadınların hissettikleri ve sizinle ilgili düşündükleri artık sır olmaktan çıkacak.

Kadının vücut dilini çözmek tıpkı bulmaca çözmek gibidir. Zaman ister, üzerinde çalışmak ister, alışkanlık ve tecrübe ister. 

Fakat bir konuda usta olmak istiyorsanız öncelikle o konunun farkında olmalısınız. Burada yazdığım makaleleri ve tavsiye ettiğim kitapları okuyarak kazanacağınız şey farkındalıktır. Yoksa bir kitapla hayatınızın tümüyle değişeceğini bekliyorsanız üzülerek söylüyorum ki hayal kırıklığına uğrama olasılığınız oldukça yüksek.

Bu konuda piyasa üzerinde yazılmış fazla kitap yok ve onların aralarında benim tavsiye edeceğim, okumanızı önereceğim bir kitap var. Bu kitabı en aşağıdaki kızla tanışma eğitimi kitap resmine tıklayarak kolayca elde edebilirsiniz. 

Neredeyse tüm erkekler kadınların sözlerine, söyledikleri cümlelere göre hareket eder. Ne yazık ki bu çoğu zaman yanıltıcıdır. 

Bir kadının ağzından çıkanlarla düşündüğü, hissettiği şeyler çoğu zaman aynı değildir.

Bir kadın sizden hoşlanıyor olsa bile bunu sözlü bir şekilde hiç bir zaman söylemez. Hatta bazen size soğuk bile davranabilir. Ama siz her halükarda sakinliğinizi korumalı, karşınızdaki kadınla konuşmaya devam etmelisiniz. 

Çünkü kadınlar kaşar damgası yememek, kolay kadın olarak gözükmemek, insanların dedikodularına maruz kalmamak için çoğu zaman naz yapmak, işi ağırdan almak durumunda kalıyor.

Şimdi size ilk aşama üzerinden örnek vereceğim yani kızla nasıl tanışılır? aşamasından. Bir kadını yolda durdurup merhaba dediğinizde, olduğu yerde durup sizinle konuşuyorsa, size cevap veriyorsa sizi merak etmiştir. Size hakaret etmediği sürece konuşmaya devam etmelisiniz.

İşe hakaret veya ağır sözler girerse zaten konuşmanın bir anlamı yok. Çünkü karşınızdaki kadın zaten sizi hak etmemiştir. Siz, sadece centilmen bir şekilde sohbet etmek istediniz; Yani yaptığınız şey oldukça normaldi. Çok doğal, özgüven gerektiren ve cesurca bir hareketti.

Siz böyle centilmence, kibarca yaklaşıyorsanız, kadını durdurmak isteyip hamle yaptığınızda kadın buna çok ters bir tepki veriyorsa zaten o kadını sallayın gitsin. Bu tarz bir kadın özgüvensizdir ve kendine güvenmiyordur.

Siz böyle bir kadınla beraber mi olmak istiyorsunuz? Siz özgüvenli kadınlarla ilgilenenin, boşverin özgüvensiz kendine güvenmeyen ve sizi tersleyen kızları...

Eğer sizle tanışmak istemiyorsa ki bu oldukça doğaldır çokça da karşılaşacaksınız bu durumla...

Sadece kibarca teşekkür edin ve başka kızlarla tanışmaya yönelin. Sakın moralinizi bozmayın.

Peki bir kadının bizi arzuladığını ve bizimle ilgilendiğini nasıl anlarız?

Yolda bir kadının size numarasını vermesi ve sizinle kahve içmeyi kabul etmesi size olan ilgisini açık bir şekilde gösteren işaretlerdir.

Eğer bir kadın mesajla buluşma teklifinizi kabul edip yanınıza geldiyse bu büyük bir ilgi işaretidir. Veya sizinle eve gelmeyi kabul ettiyse bu çok daha büyük bir ilgi işaretidir.

Fakat çoğu zaman sinyaller bu kadar açık olamayabiliyor. Kadının vücudu hissettikleri doğrultusunda tepkiler verir. 

Diyelim ki kadınla karşılıklı oturuyorsunuz. Kadın sorularınıza cevap veriyor fakat size hiç soru sormuyor.

Burada kadının sizinle ilgilenmediğini düşünebilirsiniz. Ama bu onun sizinle ilgilenmediği anlamına gelmez. 

Sadece kadın kendini yeterince rahat hissetmiyor. 

Yani burada size düşen görev kadını mümkün olduğunca rahatlatmak. O açılana, size sorular sormaya başlayana kadar sohbetin yükünü üzerinize almanız gerekiyor.

Sohbeti siz yönlendireceksiniz, soruları siz soracaksınız, yorumları siz yapacaksınız ve bir süre sonra kadın ısınmaya başlayacak, kadın ısındığı zaman da size sorular sormaya başlayacak. Çünkü kadının size sorular sorması için onu rahat bir ruh haline sokmalı, sohbete dahil etmelisiniz.

Karşınızdaki kadının size hayatınızla ilgili sorular sormaya başlaması oldukça büyük bir ilgi işaretidir. Fakat kadınların sorularını bazen geçiştirmelisiniz bazen sorularını sallamamalısınız ve merak duygusu uyandırmalısınız.

Bir kadın size "Nerelisin?" diye sorduğunda "Sence?" diyip topu kadına atmanız sizin için daha iyidir. 

Çünkü böyle yaptığınızda kadın sizi daha fazla kovalamaya başlar. Daha çok konuşur ve sohbete yatırım yapar. Yatırım konusundan da ayrıca kadınlara ne kadar ilgi gösterilmeli? başlıklı makalemde detaylıca bahsetmiştim.
    
Kadının sizi kovalamasını sağlayın. Eğer bir kadın sizi merak ediyorsa, size sorular sormaya devam ediyorsa büyük ilgi işaretleri alıyorsunuz demektir. 

Uyanık olun ve bunları yakalayın!

Bunun dışında kadının vücut dilinde de bazı değişiklikler olur. Eğer kadının yanakları hafifçe kızarıyorsa, bazen gözlerinize derince bakıp bazen de utanıp gözlerini kaçırıyorsa bu da bir ilgi işaretidir.

Bazen sadece kaçamak bir bakış bile ilgi işaretidir yeter ki yakalamayı bilin...

Aynı masada otururken vücudunu tam olarak size çeviriyorsa ve tüm dikkatini size odaklıyorsa, derin bakışlar atıyorsa sizinle ilgileniyor demektir.

Ayaklarına bakın size mi dönük, dikkati sizde mi yoksa çevrede mi? Eğer ayakları size bakıyorsa, vücudu size dönükse rahat olun, kız sizle ilgileniyor.

Kadın size bakarak dudaklarını yalıyorsa, gözlerindeki cinsel enerjiyi hissedebiliyorsanız ve kızı öpmek istiyorsanız hamlenizi yapmalısınız çünkü emin olun kız da bunu istiyor.

Bu işaretleri kaçırmazsanız kadınlarla iletişim konusundaki sorunlarınızı kolayca halledebilirsiniz. 

Düşünsenize kadının ne düşündüğünü, ne hissettiğini kolayca anlayabildiğinizi... Kapalı kapılar ardındakileri görmeye başlayacaksınız. Ve o zaman işler çok daha kolaylaşacak.

Dışarıdaki insanların ve özellikle kadınların beden dilini incelemeye başlayın. 

O an neler hissediyor? 

Neler düşünüyor?

Kadın karşısındaki erkekle konuşurken nasıl duygular içinde? 
Bunu bir egzersiz olarak her gün yapmanızı istiyorum.

Hoşlandığın kızların senden etkilenip etkilenmediğini anında öğrenebilme yeteneğine sahip olmak istemez miydin? 

Bundan sonra kendine bir kızın benden hoşlandığını nasıl anlarım? , hoşlandığım kızı nasıl etkilerim? Diye sormana hiç gerek yok. Sana bir uzman tavsiyesinde bulunmak istiyorum. 

Yüzlerce erkeğin hayatını değiştirmiş olan, kadınları etkileme konusunda tam bir usta olan Berkecan Duman ile tanışmalısın.

Kadınların zihnini okuyup düşüncelerini istediğin yöne çekebilme yeteneğini bu eğitimde kazanacaksın. Eğitim alan bir kişinin eğitim sonrasında yaptığı yorumları seninle paylaşacağım.

"32 yaşında olduğum için artık her şey için geç kaldığımı düşünüyordum. Bunca yılı tek başıma depresyonda geçirdiğimi üzülerek söylemek istiyorum. Kadınları etkileme ile alakalı yazıları sürekli okuyordum ve bunların faydasını gördüm. Ne yazık ki gerçek hayatta hepsini uygulama fırsatı bulamıyordum. Berkecan Duman'ı canlı olarak izledikten sonra, çekici bir erkeğin tüm davranışlarını keşfedebildim. Beni profesyonel bir şekilde yönlendirerek hatalarımın hepsini düzeltti. Hayatımdaki kadın sayısı eğitim sonrasında hızlı bir şekilde yükseldi. Kendisine yardımları için çok teşekkür ediyorum ve hayatının bu alanını değiştirmek isteyenlere eğitimi tavsiye ediyorum."

Kızla Tanışma Eğitim Seti

Kadının vücut dili sinyalleri konusunu detaylıca öğrenmek istiyorsanız size bu kitabı tavsiye ediyorum. 

Ayrıca aşağıdaki kızla tanışma eğitimi linkine tıklayarak binlerce erkeğin hayatını değiştirmiş olan kızla tanışma eğitim setine ve kadınları etkilemek için ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Hemen şimdi Kızla Tanışma Eğitimi kitap setini ncelemeye başlayabilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder