20 Şubat 2015 Cuma

EVLENİNCE KADININ ERKEĞE OLAN AŞKI AZALIR MI?

EVLİLİKTE KADININ ERKEĞE OLAN AŞKI AZALIR MI?


Evlilik ciddi ve asla bir oyuna alet edilemeyecek derecede olan önemli bir müessesedir. Erkekler, yalnız kalmamak için, düzenli bir cinsel hayat için, çocuk sahibi olabilmek için, aile baskısından kaçmak için, çevresindeki evli arkadaş oranının artmasından dolayı evlenirler.

Kadınlar ise bunların tam tersidir. Evlenmek için evlenmezler.

Evde kalmayı göze alırlar, çevredekilerin korkunç baskılarını görmezden gelirken, erkekler kadın cinsellik düşkünü değillerdir.

Evli arkadaşları çoğunlukta olsa bile, bu onların evlenmesi gerekiyor, gerçeği oluşturmaz.

Bir kadın neden evlenir?

Öncelikle bir kadın sevdiği ve aşık olduğu adamla evlenir. Bütün hayatları boyunca düşündükleri, hayalini kurduklarını hayat, sevdiği adam ile birlikte kurduğu hayattır. Hayatının aşkını bulacak, onunla dünya evine girecek ve bir yuvası olacaktır.

Erkeklerin düşüncesi, bir kadınla bir ömür geçmeyeceğidir. Çünkü onlar her akşam ‘’pilav yemek’’ istemezler. Değişiklik ararlar, heyecan isterler, adrenalini hissetmek isterler.

Eğer bu aynı kişi ile ve sürekli olarak devam ediyorsa, onlara sıkıcı gelmeye başlayacak ve monotonlaşmaya başlayacaktır. Evdeki heyecanı dışarıda arayacak ve evdeki kadına yeterli ilgi göstermeyecektir. Haliyle kadında kendini boşlayacaktır.

Kadın, birlikte olduğu eşini her daim sevecektir. Sevdiği ve aşık olduğu adamla bu yüzden evlenmiştir. İlk başlarda bakımlıydı, sizinle ilk tanıştığınızda üzerinize titriyordu sonra değişti. Evlendik aşkımız öldü. Artık eskisi gibi değiliz, monotonlaştık. Ne yani bu durumda aldatmak, dışarıda arayışa geçmek mi sizi kurtaracaktır? Hayır.

Onun size davranışlarının tutumu, tamamen sizin elinizdedir. Nasıl mı?

Bir kadınla ilgilendiğinizde, inanın oda size fazlasıyla ilgi gösterecek ve sizi mutlu edecektir. Her şeyi ona bırakır, siz baş köşeden izlerseniz; bunun sonucuna katlanmanız gerecektir. Kalkıp bir işin ucundan tutarsanız eğer, o sizi daha fazla mutlu etmek için çabalayacaktır.
Yorgun bir kadından, fazla bir beklentiniz olmasın. Zaten pestili çıkmıştır, birde fazla mesai yapamayacaktır.

Kadının aşkı ölmez. Kadınlar sadıktır, sahiplenirler erkeğini. Size ait oldukları hislerine sahiptir onlar. Çünkü, sizinle yaşadıkları her şey, siz olduğunuz için özeldir. Dışarıda başkasına gidip, sonra size dönerek heyecan katmayacaktır.
Bir kadının aşkını ancak bir erkek öldürür.

Her gün evde yemek hazırlayan eşinizi, bir akşam yemeğe götürün. Sinemaya gidin ve birlikte aktiviteler yapın. Eşiniz sizinle birlikte güzel zaman geçirdiğinde, mutluluk hormonları da artmış olacak ve bu da size yansıyacaktır.  Beğendiğiniz bir elbiseyi ona hediye edebilirsiniz, gün içerisinde güzel mesajlar göndererek, onun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz.
Özel günleri unutmamak, en önemli etkenlerden biridir. Çiçek göndermenizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız.

Kadınlar, erkekler gibi cinselliği ön planda tutmazlar. Erkekler için bu durum olmazsa olmaz olsa da, kadınlar için durum tam tersidir. Olmasa da olur!

Eşiniz size aşkınızı kaybetmişse, kendinize bir bakın. Monotonluğu yaratan kim acaba?
Bütün yük eşinizin omzunda ve siz standartlar dahilindeyseniz, karşı taraftan beklenti içinde olmak ve bunu beyan etmek, ters tepkiye yol açacaktır. Kadınların duyguları, erkekler gibi değildir. Bunu bilmemek en büyük eksikliktir. Kadınlar duygusaldır ve erkeklerin de buna göre davranmaları gerekir.

Sevgili olduğunuzdaki heyecanın, gizli kaçamak sevişmelerin adrenalini arıyorsanız, siz de ona göre davranmalısınız. Her şeyi kadından beklemek büyük bir hata olur. Dışarıya gitmek sizi bir süre için mutlu edecektir ya sonrası. Tilki misali yine kürkçü dükkanına geri döneceksiniz. Ya bir gün o kürkçü dükkanı kapanırsa ne olur? Bunu düşündünüz mü? Emek verdiğiniz yuvanız yıkılırsa ne olur? Her şey bu kadar basit mi hayatta!

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder