6 Aralık 2013 Cuma

Çekicilik Kurallarını Kullanmaya Başlayın

Daha önce çekicilik kuralları nelerdir diye merak ettiğiniz oldu mu?

Kadınların sizi arzulamasını sağlayacak çekicilik kurallarını öğrenmek tabi ki zaman alan ve sanıldığı kadar kolay olmayan bir süreç.

Şimdilik çekicilik kuralları hakkında az şey biliyor olabilirsiniz, şu an için bir kız arkadaşınız olmayabilir hatta etrafınızda hiç bir arkadaşınız dahi olmayabilir, bunun için üzülmenize hiç gerek yok.

Çünkü hayatında yalnız olan bir çok erkek, çekicilik kuralları hakkında daha çok şey öğrenip kendini bu konuda geliştirerek kadınlarla ve güzel arkadaşlıklarla dolu bir hayatın kapılarını araladı.

Aslında bu çekicilik kuralları hayatın tüm alanında geçerlidir. Yani seksi kızlarla dolu bir hayata sahip olmak için gereken çekicilik kuralları ile iyi bir aile hayatına sahip olmak, zengin olmak, iyi bir akademik kariyere sahip olmak, ve güzel dostluklar kurmak için gereken çekicilik kuralları temelde aynıdır.

İlişkilerde ve diğer konularda başarılı olmanın temel dinamiklerini öğrendiğinizde hayatınıza katacaklarınız:

  • Hayatınıza bolluk ve bereket gelecek.
  • Zenginliği hayatınıza çekeceksiniz.
  • Sağlığınız ve psikolojiniz çok daha iyi bir seviyeye gelecek.
  • İnsan ilişkilerinde çok daha başarılı olacaksınız.
  • Seksi kadınlar etrafınızı sarmaya başlayacak.
  • Güzel bir ilişki sahibi olacaksınız.
  • Hayatınızda elinizi attığınız her işi başaracaksınız.
Evet şimdi sizden gözlerinizi kapatın 10 saniye boyunca tüm bu özelliklere sahip olduğunuz hayal etmenizi istiyorum. Kendinizi dünyanın en başarılı en çekici insanı olarak hayal edin, elinizi attığınız her işte başarılı oluyorsunuz, kadınlar sizle beraber olmak için can atıyor hatta birbirleriyle yarışıyor, kavga ediyor.

Evet hayal kurmaya başlayın... Tüm sahnelerin gözünüzde canlanmasına izin verin, o an yaşadığınız mutluluk duygusunu ruhunuzda hissedin.

Hayal kurmayı bitirdiğinizde çekicilik kurallarını öğrenerek aslında hayatınızda ne kadar çok değişiklik yapabileceğinizi ve hayatınızın ne kadar mükemmel bir hale geleceğini fark edeceksiniz.

Bu kurallar nelerdir?

1) Çekici Bir Erkek Olduğunuza İnanın

İnanmak dediğimiz olay oldukça ilginçtir. Kendi kendinize inanmanın ne gibi bir etkisi olabilir ki dediğinizi duyar gibiyim.

Birazdan söyleyeceklerime gerçekten çok şaşıracaksınız çünkü bildiğiniz şeylerin dışında şeyler söyleyeceğim.

Çekici olduğunuza inanmak beyinde olan bir olaydır ve beynin şöyle bir fonksiyonu var: Düşündüğünüz şeyleri vücudunuza, dışarıya yaydığınız enerjiye, tavırlarınıza, sözlerinize ve kısacası tüm hayatınıza yansıtır.

Siz çevreye güzel sinyaller gönderdikçe, çekici bir erkek olduğunuz imajını yaydıkça insanlar da size güzel tepkiler vermeye başlayacak daha da güzeli hayattan tüm istediklerinizi de yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. 

Çünkü evren enerjiyle dönen bir yerdir, siz dışarıya nasıl bir izlenim verir, nasıl bir enerji yayarsanız evren de size o yönde tepkiler verir.

2) Başarılı Bir Erkek Olduğunuza İnanın

Kendinizi her zaman başarılı bir erkek olarak kabul edin çünkü hayatta kendinizi başarılı olarak kabul etmek için ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Şu anda tanrının verdiği nefesi soluyor olmanız bile oldukça büyük bir başarı. Şu anda bir emanete sahip çıkıyorsunuz bu da bir başarıdır.

Bir okul veya bir iş sahibiyseniz yine kendinizi başarılı saymalısınız. Çünkü bunlara sahip olamayan bir sürü insan var.

3) Bu Dünya'ya Büyük İşler Başarmak İçin Geldiğinizi Fark Edin

Bir önceki maddede sizin hiç bir şey yapmasanız bile başarılı bir erkek olduğunuzu söyledim fakat bugün bu dünyada yaşıyorsanız buraya yatmak için gelmediğinizin de farkına varmalısınız. 

Yarın öbür gün ne olacağımızın hiç bir garantisi yok ve bu dünyadan adınızla beraber silinip gideceksiniz.

Siz olsaydınız büyük işler başarmış ve dünyaya adını bir iz olarak bırakmış biri olarak mı anılmak daha güzel yoksa, ismi unutulmuş, adını kimsenin umursamadığı biri olarak mı kalmak daha güzel?

Bu düşünce mantığına sahip olursanız, bu enerji sizin tüm hayatınıza yayılacak, hem kadınlarla iletişiminize, hem iş hayatınıza hem de aile hayatınıza. Kısacası tüm sosyal hayatınıza...

4) Hayattaki Tüm Zorluklara Karşı Mücadele Edin

Hayatın içinde sürekli karşınıza çıkan engeller olacak ve bazen bu engellere takılıp yolun devamına geçemediğiniz de olacak. Burada yapmanız gereken şey her zaman için başınızı eğerek dönüp gitmeyip orada kalıp o zorlukla mücadele etmek olmalı.

Mücadele ruhlu, dayanıklı bir karaktere sahip olursanız seksi kadınlar sizi sever, çevredeki arkadaşlarınız da sever, okulunuzda sizi değerlendirip not veren hocalarınız da iş yerindeki patronunuz da sizi sever.

Yani diyeceğim o ki güçlü bir karaktere sahip olmak her zaman için kadınlar ve çevrenizdeki diğer insanlar için de çekicidir.

5) İyiliği Hiç Bir Zaman İçin Elden Bırakmayın

İyi bir karaktere sahip olan, çevresine güzel sözler söyleyen, çevresindeki kadınları ve erkekleri motive eden bir erkek tüm çevre tarafından sevilir ve saygı duyulur.

Çünkü kadınların güzel, motive edici sözler duymaya, sizden iyilik görmeye ihtiyacı vardır. Çünkü kadınların hayatına giren çoğu erkek kadının hayatını alt üst edip çıkar onlarda kötü yaralar bırakır. 


Eğer siz hem güçlü karakterli hem de iyi olursanız kadın diğer erkeklerden ne kadar farklı olduğunuzu çok kolay bir şekilde anlayacaktır. Çünkü kadınlar bunu hisseder.

Siz de çekicilik kuralları hakkındaki detayları ve daha fazlasını merak ediyorsanız, güzel ilişkilere sahip olmak istiyorsanız tavsiye edeceğim kitabı okuyabilir ve güzel bir hayat, güzel ilişkiler için gereken tüm çekicilik kuralları konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz.


Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder