16 Kasım 2013 Cumartesi

Etkileyici Ses Tonu

Etkileyici Ses Tonu

Çoğu erkek güzel bir kızla iletişime girmek istediğinde şunları düşünür: 

"Şu an kıza ne söyleyeceğim?"

"Kıza ne söylesem ki?"

Erkekler bu konuyu bu kadar umursadıkları için de genelde kadınarla iletişim kurarken başarısız olur. 

Kadına söylediğin cümlelerin tabi ki önemi oldukça fazla fakat bu cümleleri ne şekilde, nasıl bir ses tonuyla söylediğin çok daha önemli.

İletişimin büyük bir kısmı sözsüz iletişimdir, yani beden dilin, ses tonun ve kendini nasıl taşıdığındır. 

Kadınlarla iletişim dediğin olay %75 beden dili ve duruş, %23 ses tonu ve geriye kalan %7 kelimelerindir. Bunu BBC'nin yaptığı deney de onayladı. Yani anlattıklarımız bilimsel olarak kanıtlanmış bilgiler.
Şu an için ne söyleyeceğim diye düşünerek kafanı meşgul etmek yerine Puzzle'ın daha büyük parçalarına odaklanman çok daha yerinde bir hareket olur. 

Eğer büyük parçaları yerine oturursan küçük parçaları Puzzle'a yerleştirmek inanılmaz derecede kolay olacak. Bu konuda bana güvenebilirsin.

Çekici bir beden dili ve ses tonu uzun uğraşlar sonucu kazanılacak bir özelliktir. 

Peki etkileyici ses tonu dediğimiz şey nedir? 

Etkileyici bir ses tonu insanlar üzerinde nasıl farklılıklar yaratır? Biraz da bunlardan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle sesin etkileyiciliği, sadece kalınlığına veya tokluğuna bağlı değildir. Tabi ki tok, kalın bir sesin etkisi ince bir sesten daha fazladır. Ama esas önemli olan şey sesin buğusudur. 

Sesin içinde duygularımızı karşımızdaki kadına hissettirebilmemizi sağlayan bir yön var. Bunu tarif etmek gerçekten zor fakat böyle bir buğu sesin içinde mevcut.

Kendi çevrenizde de karşılaşmışsınızdır, bazı erkekler vardır konuştukça bir daha konuşsun, konuşmaya devam etsin diye ağzının içine bakarsınız. Çünkü o kadar derinden gelir ki sesi, o kadar duygu yüklüdür ki içinizde bir şeyleri kıpırdatır, duygularınıza hitap eder.

Bir kadının duygularını harekete geçirmek, kadını kendinize aşık etmek istiyorsanız öncelikle duygu yüklü bir şekilde konuşmayı öğrenmek zorundasınız. Çünkü kadınlarla iletişim konusundaki en önemli şey duygudur. Bir kadınla konuşurken cümlelerinize o an gerçekten hissettiğiniz güzel duyguları aktarabiliyor olmalısınız.


Cümlelerimize duygu yükleyip kadına bu duyguları nasıl hissettirebiliriz? Biraz da bundan bahsedelim.

Öncelikle bu konu üzerinde zaman harcamalı ve kendinizi geliştirmelisiniz. Her şeyden önce kadınları etkilemeyi öğrenme konusunda kararlı olmalısınız. Bunun için okuyacaksınız, öğreneceksiniz, üzerinde vakit harcayacaksınız, uygulayacaksınız, acı çekeceksiniz ve en sonunda istediğinizi alacaksınız.

Şimdi sizinle küçük bir egzersiz paylaşmak istiyorum. Farklı farklı duygular içeren cümleler üzerinde çalışacağız ve cümleleri vermek istediğimiz duyguları abartarak okuyacağız.

Egzersizimize başlayalım:

Hayalinizde çok seksi bir kızla konuştuğunuzu hayal edin. İkiniz de masada karşılıklı olarak oturuyorsunuz ve ağzından şu cümleler dökülüyor:

"Sen çok etkileyici bir kızsın."  (Burada kendinizi, hayalinizdeki kızın inanılmaz etkileyici olduğuna öyle bir inandırın ki karşı taraf vermek istediğiniz duyguyu büyük bir yoğunlukla hissetsin. Bunun için ses kaydı yapmanızı tavsiye ediyorum.)

"Şu anda inanılmaz korktum"  (Burada korku duygusunu abartarak sesinizi tekrar tekrar kaydetmelisiniz.)

"Bu, hayatımda yaptığım en ilginç şeydi" (Kendinizi dünyanın en ilginç şeyini yaptığınıza öyle bir inandırın ki vermek istediğiniz duygu karşıya net olarak ulaşsın.)

Daha kapsamlı ses egzersizlerine ulaşmak isterseniz size bir kitap tavsiye edeceğim. Bu kitaptaki egzersizlerle sesinizi karizmatik bir hale getirmeniz çok daha kolay. Benim gibi daha bir sürü erkeğin hayatını değiştiren kızla tanışma eğitim seti kitabını okuyarak hayatında yeni bir başlangıç yapabilirsin.

Bu kitap benim hayatımda çok önemli bir rol oynadı. Ben de zamanında utangaç, çekingen, içine kapanık, kadınların yanında istemediği bir erkek iken oldukça sosyal, kadınların yanında olmak için can attığı, sürekli bir yerlere davet ettiği ve birlikte olmak istediği bir erkek haline geldim.  


Etkileyici bir ses tonu kullanarak kadınlarla ilişkilerinizde ne kadar büyük faklar yaratabileceğinizi uygulama yaptıkça fark etmeye başlayacaksınız.

Şunu unutmayın ki etkileyici bir ses kadının içindeki gizli noktalara dokunur ve ruhundaki zayıf duyguları açığa çıkarmanızı sağlar.

Kadınların duygu tellerini titretin onların içinden güzel bir müzik çıkarın. Her kadından güzel bir müzik de çıkarabilirsiniz, berbat dinlenmeyecek bir müzik de...

O güzel müziği, o kadının sıcak, samimi tarafını tatlı bir sesle ortaya çıkarın. O zaman her şey çok daha farklı olacak güvenin bana. 



Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder