2 Mart 2014 Pazar

Kızla İlk Buluşmada Neler Konuşulur?

Kızla İlk Buluşmada Neler Konuşulur?

kızla ilk buluşmada konuşulacak konular"Kızla ilk buluşmada neler konuşulur?" konusunu merak edip buraya geldin. Belki hoşlandığın kızla yaptığın ilk buluşmada bazı problemler yaşadın. 

Belki kız arkadaşını olmasını istediğin kızla buluştuuğunda konuşacak konu bulamadın. 

Belki de kızla güzel bir sohbet ettiğini düşündün. Fakat beklediğin gibi senden etkilenmedi.

Bu ve bunun gibi birçok neden bu yazıyı okuman için yeterli. Senden istediğim şey, aşağıda ilk buluşmada neler konuşulur? sorusuna vereceğim cevapları dikkatli bir şekilde okumak.

Kızla İlk Buluşma İçin Tavsiyeler

Kızla sakin bir kafede buluşmanızı tavsiye ediyorum. Çünkü sakin, rahat bir yerde olursanız hem birbirinize daha iyi odaklanma fırsatı bulmuş olursunuz hem de kıza kolayca fiziksel hamleler yapabilme imkanına sahip olmuş olursun.

Kızla masaya oturacağınız zaman karşılıklı olarak oturmanızı tavsiye ediyorum. Direk olarak kızla yan yana oturursanız kızı durduk yere gerersin. Konuşurken aranızdaki mesafe oldukça az olacağından yüzüne bakmaya, seninle göz teması kurmaya çekinir.  

Kızla ilk buluşmada neler konuşulur? konusundan önce buluşmada nasıl davranman gerektiğini öğrenmelisin.

İlk buluşmada konuşulacak konulardan bahsedecek olursak;

Kızla karşılıklı oturdunuz ve sohbete başladınız. Bu noktada kızla konuşacak birkaç ilginç konu başlığına sahip olmak işini kolaylaştıracaktır. Kadınları etkileme sürecinde kadına diğer erkeklerden farklı olduğunu göstermelisin. İlginç konulardan konuşarak bu farklılığı sağlayabilirsin.

Kızla İlk Buluşmada Konuşulacak Konular

1) Gündemdeki olaylardan konuş!

Kızla ilk konuşmaya başladığınızda genel olarak herkesin bildiği konulardan konuşmak en iyisidir. 

Kızın da bildiği, üzerine fikir yürütebileceği bir konudan konuşmaya başlarsan kızı ilerleyen dakikalarda yapacağın daha özel sohbetlere hazırlamış olursun.

İnsanların diline dolanmış bir şarkı, kitap, sanatçı, müzik, dans, spor, karikatür, komedyen hakkında konuşabilirsin. Gündemde yer alan sanatçılar ve müziklerden konu açabilirsin. Böylelikle kızı da konuşturmuş ve rahatlatmış olursun.

2) Kız hakkında konuş!

Kızlar kendileri hakkında konuşulmasını sever. Onun kıyafetine, saçlarına, takılarına yapacağın ufak bir iltifat ve küçük bir soruyla onunla yarım saat boyunca konuşabilirsin.

"Bilekliğin sana farklı bir hava katmış. Kıyafetini tamamlamış."

"En çok hangi takıları seversin?"

Diyerek kızla taktığı takı hakkında ve diğer takılardan konuşmaya başlayabilirsin.

Ücretsiz Hediye Kitapçık


Hoşunuza giden kızlarla tanışmak için etkili teknikler arıyorsanız ücretsiz bir kitapçık hediye etmek istiyorum. Bu e-kitapçığı okuyarak mekan fark etmeksizin beğendiğin kızlarla tanışmanın yollarını öğrenebilirsiniz.

3 Saniyede Hoşlandığın Kızla Tanış e-kitapçığını okumak için tıklayın!

Kitap Tavsiyesi: Kızla Tanışma Eğitimi



Kızlarla tanışma ve iletişim becerilerini 5 katına çıkarmak istersen sana bir kitap tavsiyesinde bulunabilirim. 

Kızla tanışma eğitimi isimli kitap seti sana kızlarla iletişimde başarılı olmanın sırlarını öğretecek.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder